Keresés
-18O
Győr
2019.03.25., hétfő (Irén, Írisz)

Tavaszi „Bébiözön” a Xantus János Állatkertben.

Offmedia- 2016.05.15. 19:17
475
Az összes nyári program közül talán az egyik legjobb az állatkerti látogatás, különösen akkor, ha tündéri állatkölykök is szaladgálnak a kifutókban.


A győri állatkertben idén is igazi baby boom tartja izgalomban a látogatókat és a gondozókat, szinte nincs olyan hét, hogy ne számolhatnánk be újabb jövevényekről, egy-egy újabb kis „poronytról", amely mindannyiunk örömére megszületik/kikel/előbújik az Állatkertben. Most mutatunk néhány okot, amiért most érdemes felkeresni az Állatkertet.

Elsőként a sorban, két kis sörényes juh érkezett, majd márciusban az állatkert másik büszkesége Borol (Bori) a  tevecsikó és a két kis szitatunga borjú. Aki a majmokat szereti, az a mókás frizurás csuklyásmajom és az apró huszármajom kölyköt is imádni fogja.

Az új Ausztrália kifutóban is közvetlen közelről megcsodálhatják látogatók a négy fehér kiskenguru első önálló lépéseit, azaz”ugrásait”.

 


 

Május 29-én egész nap, varázslatos  programokkal és meglepetésekkel várjuk a  kicsiket és nagyokat egyaránt. Lesz óriásbuborék Show, „Órás Fenevadak”, Ausztrál játszóház és közös didgeridoo koncert. Gyerek papírrepülő bajnokság, Zoo-Minigolf és még sok-sok érdekes program! Honlapunkon hétről-hétre frissített információkat tudhatnak meg a rendezvényünkről!

Szöveg és kép: zoogyor

Hozzászólások