Keresés
-18O
Győr
2020.08.09., vasárnap (Emőd)

Teljes szélességében lezárják a Nagy Imre utat

Offmedia- 2017.04.18. 16:04
4675
Csatornát javítanak, pénteken kezdik a munkát. Terelőút lesz.
Csatornajavítás miatt néhány napig megváltozik a forgalmi rend Győrben, a Nagy Imre úton. Az útlezárás és forgalomelterelés a Nagy Imre utat, a Mónus Illés utcai (Margaréta) csomóponttól a Lomnic utcai kereszteződésig érinti.

Az elterelő táblákat április 21. péntek hajnali 4 órakor helyezik ki. A  forgalom várhatóan április 25.-én kedd hajnali 4 órakor indulhat újra.

A lezárt útszakaszra a lakóépületek megközelítése érdekében a munkálatok idején is be lehet hajtani, de átmenő forgalomra nem lesz lehetőség, írja a Pannon-Víz. Az ivóvízellátás és szennyvízelvezetés a munkálatok idején is biztosított lesz.

Forrás:Google Maps
Változik a buszok útvonala is

Pénteken üzemkezdettől, várhatóan április 24-én üzemzárásig a 20Y, 22, 22A, 22B, 22Y, 42 jelzésű helyi autóbuszjáratok mindkét irányban terelőúton közlekednek, ezért a „Nagy Imre út, Margaréta virágbolt" megállóhelyet nem érintik, helyette a „Szent Imre út, Magyar utca" megállóhelyen (a Szent Imre templomnál) állnak meg.

A 20Y vonal terelőútvonala mindkét irányban: 83-as főút – Szauter Ferenc utca – Szent Imre út – Szigethy Attila út.
A 22-es vonalcsalád terelőútvonala Marcalváros és Ménfőcsanak felé: Baross Gábor út – Szigethy Attila út – Szent Imre út – Vasvári Pál utca – Lajta út.
A 22-es vonalcsalád terelőútvonala a Révai Miklós utca felé: Lajta út – Nagy Imre út – Temetői körforgalom – Szauter Ferenc utca – Szent Imre út – Szigethy Attila út – Baross Gábor út.
A 42-es vonal terelőútvonala Marcalváros és Ménfőcsanak felé: Baross Gábor út – Szigethy Attila út – Szent Imre út – Vasvári Pál utca – Lajta út.
A 42-es vonal terelőútvonala a Révai Miklós utca felé: Lajta út – Nagy Imre út – Temetői körforgalom – Szauter Ferenc utca – Szent Imre út – Szigethy Attila út – Baross Gábor út.

A késések mérséklése érdekében az autóbuszok a terelőútvonalon található további megállóhelyeken (a „Szent Imre út, Magyar utca" megállóhely kivételével) nem állnak meg.

Hozzászólások