Keresés
-18O
Győr
2020.05.25., hétfő (Orbán)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • Tigrisek, medvék és a majmok is kapnak karácsonyi ajándékot a győri állatkertben

Tigrisek, medvék és a majmok is kapnak karácsonyi ajándékot a győri állatkertben

Offmedia- 2016.12.19. 10:15
849
Lassan itt a karácsony, a szenteste, és az ajándékbontogatások ideje. Az állatkertben lakók sem maradhatnak ki az ajándékozásból. December 21-én, szerdán délelőtt 11 órától több állatunk is ajándékot bontogathat.

A győri állatkert lakói is ajándékot kapnak, persze mindenki a szája íze szerint és méretéhez igazítva.  A kifutók életébe egy kis karácsonyi izgalmat és játékot csempészünk, így mindenki díszcsomagolással, dobozba kapja meg az ajándékát. Az állatok között lesz a kíváncsi csimpánz csapatunk, akik minden alkalommal vidám perceket szereznek nekünk, és az okos apelláink is, akik nagyon ügyesen oldják meg az apró dobozok kicsomagolásának nehézségeit. Ragadozónk közül az örvös medvék, a jaguárok, és a tigriscsalád is karácsonyi meglepetésben részesül.

Raul és a többi állat is kap meglepetést.

A nap folyamán először 11 órakor, a tigrisek örülhetnek a korai karácsonynak, majd a majmok közül az apró mókus majmok kapják meg az ajándékokat, 12 órakor várja majd őket a sok kicsi csomag a kifutóban. Reméljük, örömmel fedezi fel benne az elrejtett finomságokat. Az örvös medvék és a csimpánz csapatunk sem marad ki a jóból, mindenki örömmel birkózhat meg, a meglepetések kiszabadításával.

Az ajándékbontások időpontja: December 21. szerda:

11.00 óra – Tigris család

12.00 óra - Mókus majmok

12.30 óra - Chico a jaguár

13.00 óra – Apellák

13.30 óra – Örvös medvék

14.00 óra - Csimpánz csapat

Jöjjön el, és nézze meg Ön is, hogyan bontják ki ajándékaikat az állatkert lakói!

A győri állatkert munkatársai és lakói Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánnak mindenkinek!

Hozzászólások