Keresés
-18O
Győr
2019.06.19., szerda (Gyárfás)

Tizenhárom éves kölyök fenyegetőzött késsel Győrben

Offmedia- 2016.06.09. 09:11
605
A gyermekkorú elkövető késsel fenyegetett és rabolt ki két másik fiatalt.

Forrás:police.hu

A rendőrség ügyeletére érkezett egy bejelentés 2016. június 8-án 12 órakor arról, hogy Győrben egy gyerek késsel fenyegetett meg két másik fiatalt, hogy adják át neki értékeiket. A kiérkező rendőröknek a két sértett elmondta, hogy egy 13 év körüli fiú szólította meg őket és pénzt kért tőlük.

Amikor nem adtak neki fenyegetésül a kezét ökölbe szorítva elkezdte átkutatni a két fiatal zsebeit, majd egyikük válláról lerántotta a táskát és abba is kutakodott. A táskában összesen ötven forintot talált és egy kést, amit kivett és azzal tovább fenyegetőzve az egyik sértett telefonját akarta megszerezni.

Forrás:police.hu

A két áldozat elkezdett futni, majd távolabb egy felnőttől segítséget kértek. A gyermekkorú rabló - miután nem járt sikerrel - a földre dobta a táskát és szintén elfutott, de a helyszínre érkező rendőrök a közelben elfogták. Igazoltatásakor kiderült, hogy a fiút eltűnése miatt is keresi a rendőrség. A gyanúsított elmondta a járőröknek, hogy a közelben egy romos épületben rejtette el a kést.

A gyermekkorú elkövetőt a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol - őrizetbe vétele mellett - rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A fiú elismerte a bűncselekmény elkövetését.

police.hu


Hozzászólások