Keresés
-18O
Győr
2019.08.20., kedd (István)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • Több mint hárommillió forintot gyűjtött a győri punkzenekar a színészlegendának

Több mint hárommillió forintot gyűjtött a győri punkzenekar a színészlegendának

Offmedia- 2017.03.28. 09:25
3808
Februárban kaptak szárnya a hírek Szilágyi Istvánról, az Utca Hírmondójáról, hogy nem megfelelő életkörülmények között él. A helyzetet csak rosszabbítja, hogy tüdőgyulladást kapott, trombózisos lett a lába és a nyugdíjából fűteni sem tud.
Forrás:aurora.hu

A hír tornádóként söpört végig az országos médiumokban, a közvéleményt felkavarta, de voltak olyanok is, akiket megmozgatott: a nyolcvanas évek elején alakult győri punkzenekar, az Auróra két hete arra kérte a rajongóit, hogy vásároljanak tőlük pólókat 5 ezer forint értékben, így a bevételt teljes egészében a színművésznek ajánlhatják.

Eddig nagyjából 660 darab pólót rendeltek a rajongók, melyek összértéke 3,3 millió forint!

A "Pityi bácsiként" is elhíresült művészt jól ismeri a zenekar, hiszen pár éve a Nincs térerő című dalukhoz készült klipjükben is szerepel.


Az együttes a következő felhívást tette közzé Facebook-oldalukon és honlapjukon:

Kedves Támogató, Barátunk!

Először is engedd meg, hogy kifejezzük és tolmácsoljuk a zenekar és Pityi bácsi háláját. Megható, hogy egy felhívás ennyi Ember jóindulatát, segítő szándékát eredményezte.

Most, hogy a rendelések zöme beérkezett és feldolgozásra került, elkezdődött a támogatói pólók gyártása. A tervek szerint a héten elkészülnek és a kiszállítás is folyamatos lesz. A csomagokat utánvételesen küldjük, az ellenértékük pedig egy elkülönített számlára kerül. Erről a számláról fogjuk a szükséges étkeztetési, gondozási, lakhatási költségeket szoros elszámolással utalni, fizetni. Egy támogatói szerződésben rögzítjük, hogy a befolyt összeget milyen formában és mire költjük. Ezzel szeretnénk biztosítani jó előre azt a kontinuitást, amely érezhető változást hoz Pityi bácsi életében és jövőképet ad számára. 

A tervek szerint április 28-án Budapesten a Prága Sörházban (VII. Kertész u. 3.) egy rendhagyó Auróra akusztikus koncert keretein belül adjuk át az adományról szóló szerződést a Művész Úr részére, ahová remélhetően egészségi állapota engedi, hogy eljöjjön. 

Köszönjük és büszkék vagyunk Rád, hogy segítettél, részese lettél egy nagyszerű dolognak!

Ne feledd, mindig van a közeledben valaki, akinek szebbé teheted a jelenét, jövőjét egy szóval, érintéssel, jóindulattal!

Tisztelettel: Auróra zenekar 
Hozzászólások