Keresés
12O
Győr
2017.11.22., szerda (Cecília)

Tragikus balesetben hunyt el egy fiatal férfi Győrben

Offmedia- 2016.02.17. 11:53
396
Szörnyű balesetet szenvedett egy fiatal győri férfi Győrszentiván közelében. Autója kisodródott az útról, a vezetője kirepült a kocsiból, ami maga alá gyűrte. Egész éjjel az autó alatt feküdt. Csak másnap reggel talált rá valaki…Zsédely Róbert a kórházban, műtét közben hunyt el!

Forrás:facebook

Zsédely Róbert pizzafutárként dolgozott, mikor baleset érte. Az autójával lesodródott az útról és a szántóföldre vágódott. A rendőrség megerősítette azt, hogy olyan helyen történt a baleset, ahol ritka a forgalom, ezért senki nem vehette észre az autó alászorult embert. Az éjszakát magatehetetlenül, az autója alatt töltötte Zsédely Róbert.

Másnap reggel érkezett a bejelentés a rendőrségre, akik azonnal riasztották a tűzoltókat, akik leemelték a férfiról a kocsit. Teste 33 fokra lehűlt, fagyási és egyéb súlyos töréseket szenvedett, azonban még magánál volt mikor a kórházba került. Sajnos, a műtét közben szervezete feladta a harcot.

Munkahelyén is hiányolták a sportolót. A futáruk este nyolckor indult el a címre. Zárás után a főnőke kereste telefonon, valamint a fiú szüleivel is próbálta felvenni a kapcsolatot.

Nyugodjon békében!

kisalfold.hu alapján

Hozzászólások