Keresés
-18O
Győr
2019.08.20., kedd (István)

Tragikus volt a húsvét a megye útjain

Offmedia- 2017.04.17. 11:48
3075
Halált hozó és súlyos sérüléssel járó közúti baleset volt az elmúlt bő huszonnégy óra mérlege.

A kórházban életét vesztette a vasárnap délután Győr térségében történt közúti közlekedési baleset sérültje. Közúti közlekedési baleset történt vasárnap 13 óra körüli időben az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldal 123-as kilométerszelvénynél, Győr térségében.

Forrás:Police.hu

Egy személyautó vezetője Ausztria felől Budapest irányába közlekedett a külső forgalmi sávban, amikor összeütközött egy előtte haladó gépkocsival. A baleset következtében a részes jármű sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították el a mentőszolgálat munkatársai a helyszínről. A férfi később a kórházban életét vesztette.

Forrás:Police.hu

Forrás:Police.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt szintén vasárnap, a korai órákban Gyarmaton. Egy kisbusz vezetője a Fő úton haladt - Tét felől Takácsi irányába - , amikor az út melletti füves útpadkára hajtott és egy vízelvezető árok feletti magas gépkocsi behajtónak ütközött a jármű elejével. A baleset következtében – az elsődleges megállapítások szerint - a sofőr és három utasa is súlyos sérüléseket szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai mind a négyüket kórházba szállították. Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Forrás:Police.hu

Forrás:Police.hu


Hozzászólások