Keresés
-18O
Győr
2020.04.05., vasárnap (Vince)

Trükkös helyeken rejtegette a kábítószert a győri férfi - fotók

Offmedia- 2017.04.13. 09:10
2957
A győri rendőrök elfogtak egy férfit, akinek a gépjárművében, majd a lakásán tartott házkutatás során összesen bruttó 81,69 gramm kábítószergyanús anyagot találtak.
A rendőrök 2017. április 12-én 18 órakor Győrben, a 81-es számú főút mellett, a Csodaszarvas kamionpihenőnél ellenőrizték egy személygépjármű vezetőjét. A sofőr - O. Tibor 42 éves győri lakos - a rendőri intézkedés előtt egy nejlon tasakban bruttó 14,9 gramm kábítószergyanús növényi származékot rejtett el a kamionpihenőnél található autógumik mögé, amelyet az intézkedők megtaláltak. Ezen kívül a rendőrök az ellenőrzött gépjármű első ülései között található pohártartóban, 2 darab alufóliába csomagolt bruttó 12,8 gramm kábítószergyanús anyagot is találtak. O. Tibor az autóban talált anyagokról úgy nyilatkozott, hogy az marihuána.

Forrás:Police.hu
Forrás:Police.hu
Forrás:Police.hu
Forrás:Police.hu
A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, a Győri Rendőrkapitányságra előállították és vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott. A gyanúsítottnál tartott házkutatás során a nyomozók a hűtőszekrény fagyasztójából és az ablak előtti szőnyeg alól további bruttó 49,06 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A rendőrök a 42 éves győri férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként kihallgatták.

Hozzászólások