Keresés
-18O
Győr
2019.08.20., kedd (István)

Új futópályát avattak a Bem téren

Erdélyi József Attila- 2016.10.05. 15:21
3429
Tovább bővítették a város mozgási lehetőségeit, hiszen a Bem téren átadták az új, rekortán borítású, 380 méter hosszú futópályát.

Forrás:Olvasónk

A szerdai átadón ott volt a város polgármestere Borkai Zsolt is, aki a 16 millió forint értékű beruházással kapcsolatban elmondta, hogy a városvezetés nemcsak a jövő évi  Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra készülő nagy létesítményekkel van elfoglalva, hanem odafigyel az egyes városrészekben lévő sportolási lehetőségek kialakítására is.

A polgármester azt is elmondta, hogy egy lakossági ötlet alapján valósult meg az új futópálya. A közelben három iskola is működik, így a tanulók számára tökéletes helyet biztosít a pálya a napi testnevelésre, illetve a környékbelieknek is jó lehetőséget nyújt a mozgásra.

Megyeriné Kovács Mariannától érkezett levél az önkormányzathoz, melyben javasolta, hogy a gyerekek ne a járdán, hanem biztonságos körülmények között, megfelelő borítású pályán fussanak. Dr. Dézsi Csaba András a terület önkormányzati képviselője jogosnak érezte az észrevételt, ezért fél év alatt elkészítették a pályát.

Forrás:Olvasónk


Hozzászólások