Keresés
-18O
Győr
2020.08.03., hétfő (Hermina)

Újabb mutogatós férfit fogtak Győrben - VIDEÓ

Offmedia- 2016.09.07. 13:00
1248
A győri rendőrök - állampolgári bejelentést követően - rövid idő alatt elfogtak egy férfit, aki szeméremsértő módon mutogatta magát.
Korábban beszámoltunk róla, hogy vádat emeltek Győrben egy 34 éves férfi ellen, aki ittasan szólítgatott le tíz és tizennégy év közötti kislányokat a játszótereken, utcákon, kapualjban. Durva szexuális ajánlatokat tett a férfi, megfogdosta őket és mutogatta előttük nemi szervét. Az ügyészség folytatólagosan elkövetett szeméremsértés bűntettével és más "összesen hét" bűncselekmény elkövetésével vádolja a férfit.

Az újabb esetet a rendőrség közölte a honlapján, miszerint:

Egy felzaklatott nő kért segítséget az egyik rendőrjárőrtől 2016. szeptember 6-án 18 óra 24 perckor, mivel látott egy férfit, aki szeméremsértő módon mutogatta magát Győr belvárosában. A járőrök azonnal a helyszínre sietettek, ahol tettenérték az elkövetőt, felszólították cselekménye abbahagyására, majd elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a 41 éves helyi lakost.

A nyomozók T. Zoltánt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Győri Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.
Forrás: police.hu
Nyitóképünk illusztráció!

Hozzászólások