Keresés
-18O
Győr
2020.07.05., vasárnap (Emese, Sarolta)

Újra járható a a Szövetség utca

Offmedia- 2017.06.02. 11:45
1377
A buszok terelése szombattól ér véget.
Elkészült a Szövetség utca kikötése a 14-es számú főútra, vagyis már járható az új nyomvonal. Az autósok fokozott figyelemmel vezessenek az új forgalmi rend miatt!

Az autóbuszok terelése szombattól ér véget.

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatja az utasokat, hogy az útépítési munkálatok befejeződése miatt 2017. június 3-án (szombaton) üzemkezdettől a 2B, 10, 11, 11A jelzésű autóbuszjáratok elterelése véget ér.

A 2B jelzésű autóbuszok a Széchenyi István Egyetem után a Szövetség utca – új bácsai út – Szabadrév utca – Bácsai út – Széchenyi híd útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Duna utca – Pöltenberg utca – Hédervári út, Zemplén utca – 14-es út, Bácsai út megállóhelyeket, de újra megállnak a Körtöltés utca (AUDI-iskola) megállóhelyen, és azt megelőzően az új úton létesített, Báthory út elnevezésű új megállóhelyen, de a Bácsai út, Kertész utca megállóhelyen ezután sem.

A 10-es jelzésű autóbuszok újra eredeti útvonalukon közlekednek, ezért nem érintik a Körtöltés utca (AUDI-iskola) megállóhelyet.

A 11, 11A jelzésű autóbuszok mindkét irányban a Szövetség utca – Bácsai út útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Duna utca – Pöltenberg utca – Hédervári út, Zemplén utca – 14-es út, Bácsai út megállóhelyeket, de újra megállnak a Körtöltés utca (AUDI-iskola) és a Bácsai út, Kertész utca megállóhelyeken, valamint az új úton létesített, Báthory út elnevezésű új megállóhelyen. A meglévő csatlakozások és összehangolások fenntartása érdekében a 11, 11A járatok Bácsáról 3 perccel később indulnak, ezáltal az egyetemtől változatlan időpontokban közlekednek tovább. Marcalvárosból és a Révai Miklós utcából változatlan időpontban indulnak a járatok.

A 11Y jelzésű autóbuszjáratok egyelőre változatlan menetrend szerint továbbra is közlekednek. (A bácsai vonalcsoport menetrendjének tartós átalakítása várhatóan 2017. június 16-tól kezdődően, a helyközi menetrendi változásokkal összhangban valósul meg, amiről a későbbiekben adnak tájékoztatást.)

Hozzászólások