Keresés
-18O
Győr
2019.06.24., hétfő (Iván)

Ünnepi információk a nyitva tartásokról

Offmedia- 2016.10.28. 12:15
385
Tájékoztató ünnepi szolgáltatásokról és nyitva tartásokról:
Forrás:gyorszol.hu

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő:


A GYŐR-SZOL Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Ügyfélszolgálatok:

A GYŐR-SZOL Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái Október 29-től november 1-ig a egységesen zárva lesznek, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Parkolás - Győr:

Jókai és Révai parkolóház, Dunakapu mélygarázs:

A Jókai és a Révai parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

Utcai fizető parkolók:

Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói október 29-én a szombati díjfizetési rend szerint, október 30-án díjfizetés nélkül, október 31-én a szombati díjfizetési rend szerint, november 1-jén díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

Vásárcsarnok:


A Győri vásárcsarnok október 29-én és október 30-án a rendes nyitva tartás szerint üzemel, október 31-én és november 1-jén zárva lesz.

Tarcsay úti piac:

A Tarcsay úti piacon október 29-én, szombaton 6 és 14 óra között lesz kereskedés.

Sportingatlanok:

A Magyar Vilmos Uszoda október 29-én és október 30-án a rendes nyitva tartási rend szerint üzemel, október 31-én és november 1-jén zárva lesz.

A Barátság Sportpark október 29-én, október 30-án és október 31-én a rendes nyitva tartás szerint üzemel. November 1-jén a Barátság Sportpark kiszolgáló létesítményei – pl.: öltözők, büfé – zárva lesznek, a futópálya és az erősítő gépek használhatóak.

Győr – Köztemetők:

A GYŐR-SZOL Zrt. üzemeltetésében lévő Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és a Koroncói úti köztemetők a kegyeleti megemlékezés időszakában egységesen 7 és 20 óra között lesznek nyitva.

Hozzászólások