Keresés
-18O
Győr
2021.03.03., szerda (Kornélia)

Útlezárások a belvárosban és Adyvárosban

Offmedia- 2017.10.02. 10:10
3164
Hétfőtől a Bajcsy-Zs. út – Baross úti csomópontot zárják le, keddtől pedig az Ifjúság körút felújításához kapcsolódóan buszmegállók burkolatát újítják fel.
Október 02-án (hétfő) reggel 08.00 órától burkolatfelújítás miatt lezárják a Bajcsy-Zs. út – Baross úti csomópontot. A kivitelezést csak útlezárás mellett lehet végezni, ezért az útkereszteződést az autóforgalom elől le kell zárni előreláthatóan két hétre.

Forrás:Google Maps
A Bajcsy-Zs. út forgalmát a Czuczor Gergely utca – Árpád út – Aradi Vértanúk útja – Bajcsy-Zs. út útvonalra terelik. A Bajcsy-Zs. útról nyíló Arrabona-udvart az Aradi Vértanúk útja – Bajcsy-Zs. út útvonalról lehet megközelíteni, ezt a megközelítést a Bajcsy-Zs. útnak az Aradi Vértanúk útja – Arrabona udvar közötti szakasz kétirányúsításával tudják biztosítani. Ezen a rövid szakaszon a parkolást hétfő hajnaltól megtiltják. A lezárást és a parkolási tilalmakat táblák jelzik, a győri Útkezelő Szervezet kéri, ne megszokásból vezessenek hétfőn reggeltől.

Az Ifjúság körút felújításához kapcsolódóan buszmegállók burkolatát kezdik felújítani, így az Ifjúság körúton a Bán Aladár utcai csomópontnál és az Ifjúság körút 49. előtt lévő buszmegálló hely párokat a Szigethy Attila út, valamint a Kodály Zoltán út irányába helyezik át mintegy 50-50 méterrel 2017. október 03-án (kedd) reggel 08.00 órától – várhatóan november végéig. Az áthelyezést jelzőtáblák jelzik majd az utasok számára.

Hozzászólások