Keresés
6O
Győr
2017.11.19., vasárnap (Erzsébet)

Vádemelés a csaló ellen

Offmedia- 2015.12.23. 00:37
188
Vádemelési javaslattal zárult annak a gyanúsítottnak az ügye, aki a megbeszéltnél olcsóbb alkatrészeket küldött el a vevőknek.

A Csornai Rendőrkapitányság eljárást folytatott T. E. 24 éves hatvani lakos ellen csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2014. december elején régi motoralkatrészeket kínált eladásra egy internetes hirdetési portálon. Egy enesei lakossal megegyezett nyolc darab alkatrész postai úton történő eladásáról. A gyanúsított a megbeszéltek helyett jóval értéktelenebb eszközöket értékesített, amit a sértett már csak az átvétel után vett észre. A vevő a vásárlás után már nem tudta elérni a másik felet, így feljelentést tett a rendőrségen.

A csornai nyomozók az eljárás során megállapították, hogy a 24 éves fiatalember egy érdi lakos sérelmére is ugyanilyen módon követett el bűncselekményt. A gyanúsított ismeretlen helyen tartózkodott a nyomozás alatt, ezért a rendőrség a férfi körözését rendelte el. A csalót egy igazoltatás során fogták el a hatvani rendőrök, akik a gyanúsítottat kihallgatták az eladásokkal kapcsolatban.

A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.


police.hu

Hozzászólások