Keresés
-18O
Győr
2019.06.19., szerda (Gyárfás)

Valakinek az a heppje, hogy kukákat gyújtogat Nádorvárosban

Erdélyi József Attila- 2016.10.06. 13:16
1784
Olvasónk informált arról minket, hogy Nádorvárosban felgyújtottak egy szelektív hulladékgyűjtőt. Mint kiderült, nem ez az első eset, hogy kukát gyújtanak fel a városrészben.

Bartók Béla utcai szelektívgyűjtő

Reggel érkezett hozzánk az a lakossági információ, miszerint:

"Győrben, a nádorvárosi Honvéd szálló melletti szelektív hulladékgyűjtőbe akartam elhelyezni a műanyagpalackokat, mikor nagy meglepetésemre azt tapasztaltam, hogy a kukát valaki teljesen felgyújtotta!" 

-írta Olvasónk.

A témában keresgélve jutottunk el a Kisalföld cikkéhez, melyből az is kiderült, hogy mostanában Győrben, több helyen véltek már felfedezni leégett szelektív szigetekre kihelyezett gyűjtőedényeket. A közszolgáltató egy részét ennek már pótolta. A Bartók Béla utcai szelektívnek a talpazata is megsérült, így a kukát csak ennek javítása után tudják újra elhelyezni. A többi kukagyújtogatással együtt, a kár meghaladja az egymillió forintot. Az esetek kapcsán feljelentést tettek a rendőrségen...

A lap arról is beszámolt, hogy hasonló gyújtogatás történt szeptember 27-én, szintén Nádorvárosban, a Gárdonyi iskola mögött. Ott 4 darab szelektív hulladékgyűjtő égett le.

Bartók Béla utcai szelektívgyűjtő

Hozzászólások