Keresés
4O
Győr
2017.11.24., péntek (Emma)

Vérdíj – Egymilliót kap a rendőrségtől a nyomravezető

Erdélyi József Attila- 2016.02.02. 00:39
150
Nettó egymillió forintot ajánlott fel a GY.M.S. Megyei Rendőr-főkapitányság annak, aki az utazási iroda kirablásával kapcsolatban információkat szolgáltat.
Egymilliót kaphat az, aki érdemleges információval tud szolgálni a rendőrségnek, a győri utazási iroda kirablásával kapcsolatos ügyben. Ne ragadjunk magunkhoz kaszát és baltát, a rendőrségnek természetesen élve kellenek a bűnözők!

Az adatok szerint, ismeretlen férfiak 2015. december 28-án fegyvernek látszó tárggyal mentek be az utazási irodába. Az alkalmazottakat megfenyegették, majd a kasszában lévő pénzzel, elmenekültek a helyszínről.


Az elkövetőkről személyleírás is készült!

A nettó egymillió forint annak fizethető ki, aki érdemleges információkkal tud szolgálni, ami által az elkövetők azonosításra kerülhetnek. A nyomravezető kilétét bizalmasan kezelik.

Érdemes az emlékezetünk mélyére ásni minél gyorsabban, hiszen a Rendőrség a díjkitűzést visszavonhatja. Amennyiben a visszavonás után érkezik a bejelentés, annak bizony csak egy szóbeli hátba veregetés jár.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon (9024 Győr, Szent Imre u.2-4. szám), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es illetve 112-es számon, valamint hívható a 06-96/417-329-es ügyeleti telefonszám is.

Hozzászólások