Keresés
-18O
Győr
2020.09.27., vasárnap (Adalbert)

Veszélyes parkolni a győri Petz-kórháznál?

Erdélyi József Attila- 2016.10.10. 09:50
4116
Letört visszapillantók, karcolások, ajtó feszegetések... Nem kímélik az autókat a győri kórház parkolójában!

Győr nem a parkolók városa

Habár a városban egyre több parkolót újítanak fel és építenek, még mindig nehéz dolguk van azoknak, akik hétvégente vagy az esti órákban próbálnak meg - főként a belvárosban- parkolót találni. Mivel az autótulajdonosok igyekeznek minél nagyobb biztonságban tudni járművüket, látható helyen szeretnének megállni, ami legtöbbször túlzsúfolt parkolókhoz vezet. 

Petz-kórház parkoló:

Több olyan esetről is hallottunk, hogy az autók az egyes parkolókban a frekventált terület ellenére veszélynek vannak kitéve. Karcolásokról, feltörésekről és visszapillantó rongálásokról lehet hallani az egyes közösségi portálokon, amiket érdemes lenne egyre komolyabban venni. A kórház parkolója a város egyik legsűrűbben látogatott autó lerakóhelye. A rendőrség járőrözése és a területen elhelyezett biztonsági kamerák sem oldják meg százszázalékosan a vandálok rongálásaitól a járműveket, hiszen sok esetben az ismeretlen tettes elleni nyomozás nem vezet eredményre.

A szerkesztőségünkhöz eljuttatott képek egy jogosan felháborodott autóstól érkezett, akinek járművét október 8-án a reggeli órákban megrongálták. A visszapillantókat megpróbálták letörni (a burkolatokat le is szedték), az ajtókat pedig csavarhúzóval feszegették. A tulajdonos a feljelentést követően a lakossághoz fordult, remélve azt, hogy valaki tud hasznos információval szolgálni a történtekről...
Az autófeltörések és rongálások, nemcsak Győrben, hanem az egész ország területén jelen vannak. Sajnos a vandálok elől nem lehet teljes mértékben láthatatlan maradni, de a saját és autónk érdekében javasoljuk, hogy amennyire lehetséges mindig szem előtt, forgalmas parkolót válasszunk, ezzel is csökkentve annak az esélyét, hogy megelőzzük az esetleges rongálásokat.

Szerinted mennyire biztonságosak a győri parkolók?
Teljesen biztonságosak!
Többségében biztonságosak.
Sosem lehet tudni, mikor törik fel az autót!
Megbízhatatlanok, inkább bérelek egy garázst!
My IQ Test

Hozzászólások