Keresés
-18O
Győr
2020.10.25., vasárnap (Blanka, Bianka)

Zord hidegre számítsunk a hétvégén!

Offmedia- 2017.01.06. 10:48
599

Péntek: A Nyugat-Dunántúlon gyakran lesz erősen felhős az ég, itt akár többször is kialakulhat hózápor. Az ország többi részén sok napsütésre, felhőátvonulásokra számíthatunk, és csak néhol fordul elő futó hózápor. Az északi szél nagy területen lesz viharos. Zord hideg várható: reggel -15 és -7, délután -9 és -4 fok között alakul a hőmérséklet. Erős hidegfronti hatás, markáns hidegbetörés várható. Az autósoknak óvatosabban kell vezetniük az igen erős oldalszél miatt. A viharos szélben a hőérzet -20, -25 fok körül valószínű!

Szombat: Zord időnk lesz, reggel -18 és -10, délután -10 és -4 fokos dermesztő faggyal. Egyébként sok napsütésre van kilátás, csak néhol alakulhat ki hózápor. Többfelé lesz még erős az északi szél. 

Vasárnap: Napközben erősen megnövekszik a felhőzet, és estétől a Dunántúlon havazás kezdődhet. Reggel -16 és -6, délután -9 és -1 fok közötti hideg várható.


Hétfő:
Gyakran lesz erősen felhős az ég, de csak elszórtan (nagyobb eséllyel ismét a Dunántúlon) fordul elő hószállingózás. Nyugaton +1, keleten -3 fok körül alakulhat a maximum.

Kedd: A jelenlegi számítások szerint mindkét nap borús idő valószínű, többfelé havazással. Reggelente -6, délutánonként 0 fok körül várható a hőmérséklet.

koponyeg.hu

Hozzászólások