Keresés
-18O
Győr
2020.10.20., kedd (Vendel)
  • Főoldal
  • Hírek
  • A tököli rabkórházba vitték a letartóztatott bőnyi lövöldözőt - Videó

A tököli rabkórházba vitték a letartóztatott bőnyi lövöldözőt - Videó

Offmedia- 2016.10.28. 09:06
2353
A Győri Járásbíróság csütörtök délután jogerősen előzetes letartóztatásba helyezte a bőnyi lövöldözés gyanúsítottját. A TEK átszállította Gy.I.-t a tököli börtön kórházába.

Forrás:Olvasó

Hivatalos személy sérelmére elkövetett, több ember életét veszélyeztető emberölés és lőfegyverrrel visszaélés bűntette miatt rendeltek el nyomozást a 76 éves férfi ellen. Gy.I.-t akár 10 évtől 20 évig, vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethetik.

A Petz-kórházból csütörtök délután szállították el a 46 éves Pálvölgyi Péter megölésével gyanúsított férfit, akit további kezelések várnak a tököli rabkórházban. Ezután valamelyik büntetés-végrehajtási intézetbe viszik.

Forrás:Olvasó

A rendőrgyilkos átszállítását hatalmas érdeklődés övezte, hiszen a sajtómunkatársain kívül rengeteg civil volt kíváncsi a férfira, így egy nagyobb tömeg verbuválódott a kórház bejáratánál, többen kiabálták a "Gyilkos!" jelzőt a gyanúsítottra.

A helyszínen a TEK is ott volt, akik őrizték a kórház bejáratát és annak környékét. Az elszállítás idejére az adott részt lezárták.


Hozzászólások