Keresés
-18O
Győr
2020.01.19., vasárnap (Sára, Márió)

Gyanús csomagot találtak Győrben

Erdélyi József Attila- 2016.09.27. 19:52
1190
A rendőrség a győri Szent István út és az Aradi vértanúk útja találkozásához vonult ki kedd délután, ahol korábban valaki gyanús csomagra lett figyelmes - írja a Kisalföld.
A kép csak illusztráció!
Forrás:Getty/iStock

Egy járókelő vélte gyanúsnak a gazdátlan csomagot, ezért értesítette a rendőrséget. A hatóság emberei a helyszínre siettek...

A lap a rendőrségtől az alábbi tájékoztatást kapta:  a győri Szent István út és az Aradi vértanúk útja találkozásánál lévő csomag tartalmát megvizsgálták, de bűncselekményre, szabálysértésre utaló körülmény nem merült fel.



Korábban rákérdeztünk a rendőrségnél, hogy a hatóságoknak van-e bármiféle utasításuk akkor, ha valaki gazdátlan, gyanúsnak vélt csomaggal találkozik. A
Győr-Moson-Sopron MRFK sajtómunkatársa, a következőkről tájékoztatott minket:

"Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy amennyiben egy állampolgár ilyen csomagot talál, akkor azt a rendőrség ismert segélyhívó számain tudja bejelenteni, az eset összes körülményének ismertetésével (így hol, mikor, milyen csomagot talált stb.). A rendőrség minden bejelentésnek utánajár és megteszi a szükséges, jogszerű és arányos intézkedéseket, de mivel minden eset egyedi, ezért ennél konkrétabb tájékoztatást nem áll módunkban adni."


Márciusban szintén gyanús csomag miatt vonultak ki a rendőrök a Belvárosba. (Jobb félni, mint ...!)

Hozzászólások