Keresés
-18O
Győr
2020.12.02., szerda (Melinda, Vivien)

Győrkőcfesztivál: karszalagosztás a megnyitón

Erdélyi József Attila- 2017.06.30. 11:17
4232
Mától 10. Győrkőcfesztivál. Tíz helyszínen várja a gyerekeket és szüleiket a jubiláló győri fesztivál, mintegy ezer ingyenes programmal.

Ma nyitja meg kapuit a 10. győri Győrkőcfesztivál. A megnyitón várják a gyerekeket is, merthogy a Dunakapu téren elhelyezett információs pontnál mosolygós fotó ellenében már megkaphatják a győrkőckarszalagot.


A ma esti Dunakapu téri megnyitón Borkai Zsolt polgármester a hétvégére átadja a város kulcsát a  gyerekeknek, illetve visszatér Győrbe az EYOF-láng. A pénteki programban például Szalóki Ági és a 100 Folk Celsius is szerepel. A nap tűzijátékkal zárul.

Minden program ingyenes a Győrkőcfesztivál karszalagját viselő gyerekek számára!

A fesztiválra a belépő a mosolyod, mit hozz magaddal az arcodon és egy rólad készült fotón!

A Fesztiválközponton kívül több információs, karszalagosztó hely várja szombaton 10 órától a fesztiválra érkezőket, ahol kedves, mosolygós felnőttek várják a mosolygós gyerekeket és a mosolygós fotókat, a fesztivál belépőjét. A leadott mosolygós fotó ellenében győrkőckarszalagot vehetnek át a gyerekek 14 éves korig. A karszalag ingyenes belépőként szolgál minden fesztiváljátékhoz, és feljogosít a fesztiválkedvezményekre.

A karszalagra ráírják a győrkőcök nevét és szüleik telefonszámát. Így, ha elkeverednek a hatalmas tömegben, könnyen megtalálhatják egymást!Részletesen a Győrkőcfesztiválról IDE és IDE kattintva az infók!

Hozzászólások