Keresés
-18O
Győr
2020.12.03., csütörtök (Ferenc, Olívia)

Havas eső is előfordulhat Győrben!

Offmedia- 2016.11.30. 14:17
609
Az időjárás előrejelzésből kiderül az is, hogy hózápor is előfordulhat a héten.

Hétfőn már havazott egy keveset.

Szerda:
Napközben északnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és estétől északon hószállingózás, kisebb havazás is kialakul. Az északnyugati szél megélénkül. Reggel -4, délután +4 fok körül alakul a hőmérséklet. Melegfront érkezik. 

Csütörtök: Erősen felhős lesz az ég és többfelé számíthatunk gyenge vegyes csapadékra: nagyrészt szitálás, eső valószínű, de a hegységekben és ÉK-en eleinte hó, havas eső is lehet. Megerősödik a Ny-i, ÉNy-i szél. 2 és 7 fok között alakul a maximum. 

Péntek: Borongós, szeles időre van kilátás. Elszórtan fordul elő gyenge eső, zápor.Délutánra jelentősen mérséklődik az eleinte még erős légmozgás. +6 fokkörüli értékeket mérhetünk délután.

Szombat: A napsütés mellett gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és egy-egy hózápor is előfordul. Hidegfront éri el hazánk térségét. Az ÉNy-i szél élénk marad. A csúcshőmérséklet +4 fok körül alakul.

Vasárnap: Friss, tiszta, napos idő várható. Reggel keményen fagyni fog, és délután is csak +3 fok körül alakulhat a hőmérséklet.


Pollen figyelmeztetés:
Éger, Fűzfa, Gombák, Kőris, Libatopfélék, Lórom, Mogyoró, Nyír, Parlagfű, Pázsitfűfélék, Platán, Útifű, Üröm


Hozzászólások