Keresés
-18O
Győr
2020.07.07., kedd (Apollónia)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Vacsorázás közben nyomozhatunk egy rejtélyes gyilkosság után

Vacsorázás közben nyomozhatunk egy rejtélyes gyilkosság után

Offmedia- 2016.10.28. 09:41
1787
A vacsora témája egy Logikai Társasjáték, amely során egy gyilkosságot kell felderíteni a vacsora résztvevőinek együttműködve.


Kedves Barátom!

Engedje meg, hogy meghívjam Önt akár többedmagával is az általam szervezett vacsorára. Lévén, hogy 20-as évek Amerikájában élünk, igyekszem különös figyelmet szentelni a hozzám közelállók megbecsülésére. Az est folyamán garantálom a felhőtlen szórakozást, többfogásos vacsorát széles italkínálattal. Továbbá biztosíthatom, az est további meglepetéseket is tartogatni fog…

Bízom minél előbbi találkozásunkban!

Üdvözlettel,

Don GiovanniVajon milyen meglepetésről beszélhet a Don? Annyit elárulhatunk, hogy a vacsora alatt egy szörnyű dolog történik… egy gyilkosság.


Kedveled a szabadulószobák izgalmát? Mit szólnál hozzá, hogy ha most nem kijutnotok kellene, hanem egy élvezetes vacsora közben nyomoznotok? Hangulatos légkört teremtünk, ahol csakis a környezetetekben elhelyezett nyomok alapján tudjátok megfejteni rejtélyünket. Itt nem szerepet játszotok el, hanem a saját asztaltársaságotokkal kell összedugnotok a fejeteket és figyelni a jeleket. A játékban kockadobás helyett, kreatív logikai feladatok helyes megfejtésével juttok előrébb - melyek többnyire újabb fejtörőhöz vezetnek.


„Interaktívabb, mint egy mozi!
Rövidebb, mint egy könyv!
Izgalmasabb, mint csak egy vacsora!”


Menü:

Előétel:       Brokkoli Krémleves

Főétel:        Grillezett csirkemell feta sajttal töltve, vegyes körettel és öntetes friss salátával

Desszert: Rákóczi Túrós pohárban


Asztalfoglalás:

http://gyor.rejtelyekhaza.hu/

https://www.facebook.com/rejtelyekhaza.gyor Nyomjon egy Like-ot és élvezd kedvezményeinket!

Hozzászólások