Keresés
-18O
Győr
2020.07.04., szombat (Ulrik)

Visszakerültek gazdájukhoz az ellopott kutyák

Offmedia- 2016.10.27. 09:57
616
A győri nyomozók megtalálták és visszaadták az eltulajdonított ebeket a gazdájuknak.


A Győri Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat egy 34 éves rábcakapi és egy 36 éves gönyűi férfi ellen.

Egy győrszentiváni kutyatenyésztő tett bejelentést a rendőrségre 2016. szeptember 5-én arról, hogy a reggeli órákban ellopták nagy értékű kutyáit. A nyomozók megállapították, hogy az eltulajdonított ebek – amik közül több állat vemhes volt – összértéke meghaladja az egy millió forintot.


A győri rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 34 éves férfit, akinek rábcakapi otthonában 2016. október 25-én tartottak házkutatást. A Bűnügyi Osztály beosztottjai az ingatlanban találtak egy labradort és egy francia bulldogot, az időközben megszületett kölyökkutyáikkal együtt. A sértett a helyszínen felismerte az anyaállatokat és a rendőrök – az ebek iratainak bemutatása után - visszaadták a négylábúakat a győrszentiváni családnak.


A nyomozók azonosították és másnap elfogták a 36 éves gönyűi lakost, aki további két lopott kutyához vezette el a győri rendőröket. A gyanúsítottak kihallgatásukkor beismerték a bűncselekmény elkövetését.

Police.hu

Hozzászólások