Keresés
12O
Győr
2017.11.22., szerda (Cecília)

Johnny Depp dühkitörését vette videóra felesége

Erdélyi József Attila- 2016.08.16. 09:51
585
Amber Heard és Johnny Depp nyakig benne van a válásban, ugyanis a színésznő szerint Depp agresszív és többször bántalmazta már őt. A hitetlenkedőknek egy videóval is tud szolgálni, amely megmutatja, hogy a színész mennyire hajlamos az agresszív viselkedésre.

Figyelem! Az alábbi videóban trágár szöveget lehet hallani!

Forrás:Getty/Europress

Mi is írtunk már róla
, hogy Depp és Heard válása lassan rémálommá kezd hasonlítani, ugyanis a felek mindent bevetnek egymás ellen és cseppet sem válogatnak az eszközök között. Bírósági tárgyalásra, azonban még egyszer sem került sor. 

Depp alaposan felkészült már a válásra, ugyanis legalább húsz tanút képes felvonultatni azért, hogy bebizonyítsa ártatlanságát. Amber viszont nem vár ölbe tett kézzel, ugyanis a TMZ-hez eljuttatott videóban mutatja meg mindenkinek, hogy Johnny-val bizony nem lehet bírni... A videóban azt láthatjuk, hogy Johnny Depp a konyhában fel s alá jár, bort keres, de miután nem talál a szekrényben italt, dühösen csapkodni és rugdosódni kezd. Amber kérdésére, hogy miért kell még többet innia, nyomdafestéket nem tűrően válaszol.

A tetőpont akkor lesz, mikor a színész rátalál az üveg borra és észreveszi, hogy felesége titokban kamerázza a történteket. Ekkor még jobban berág és az asztalhoz csapja a telefont és kikapcsolja.

Azonban a filmet Amber nem tudja majd használni a bíróságon, ugyanis Depp tudta nélkül készült a felvétel, illetve valaki meg is vágta a videót. Viszont arra, hogy meggyőzze azokat akik kételkednek Johhny Depp indulatos mivoltjában, teljes megfelel a videó...

Hozzászólások

18+

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek MTTV. általrögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 évesElmúltam 18 éves