Keresés
-18O
Győr
2021.01.18., hétfő (Piroska)

Negyven év után találták meg a tetőtérben az eltűnt nőt

Erdélyi József Attila- 2016.09.05. 11:35
2914
Apja parasztházát újította fel egy férfi, mikor rátalált a maradványokra...

Ennek az istállónak a tetőterében találták meg a nő csontvázát.
Forrás:Verena Hornung

A németországi Alsó-Szászország területén található Cloppenburgban történt az az eset, melyről a német BILD hírportál számolt be.

Vasárnap este kapott hívást a rendőrség egy 33 éves férfitől, aki apja házának felújítása közben talált egy csontvázat az épület tetőterében. A holttestet fekvő helyzetben fedezte fel a férfi. 

A rendőrség megállapította, hogy a holttest egy 40 éve eltűnt nő maradványai lehetnek. A három gyermekes anyát, 28 éves korában,  1977. november 4-én nyilvánították eltűntnek. A rendőrség archívumából az is kiderült, hogy a nő nem teljesen volt beszámítható, hiszen 1976-ban hat hétre eltűnt, majd egy erdőben találtak rá.

A vizsgálatok biztosan kimutatták, hogy a 40 éve eltűnt nő holttestét találták meg. A csontvázat felfedezett férfi állítja, hogy a tetőtérbe soha nem járt az édesapja, ezért kerülhettek elő csak most a nő maradványai.

A nő férje 2012-ben hunyt el. A rendőrség nyomozásából kiderült, hogy kizárták a gyilkosság cselekményét. A nő valószínűleg megfagyhatott a tetőtérben, mivel testén több zakót és ruhadarabot is találtak...

Hozzászólások