Keresés
-18O
Győr
2019.10.15., kedd (Teréz)

Rihanna az új áldozat a hitchcocki zuhanyjelenetben

MTI- 2016.07.25. 15:38
343
Alfred Hitchcock, Psycho című thriller új feldolgozásában Rihanna, a 28 éves popsztár alakítja az áldozatot. A filmtörténet egyik legborzongatóbb jelenetében alakítja Marion Crant, az áldozatot, akit zuhanyozás közben szúrnak le - jelentették be a Bates Motel című tévésorozat producerei a San Diegó-i szórakoztatóipari vásáron (Comic Con).
Forrás:Getty/Europress
A Bates Motel a legendás Psycho előtörténete, amely egyebek közt azt mutatja be, miként vált pszichopatává Norman Bates (Freddie Highmore), és mennyire volt hibás ebben anyja, Norma (Vera Farmiga). A sorozat ötödik, egyben utolsó szériájának forgatását ősszel kezdik a kanadai Vancouverben.

Az eredeti, 1960-as thrillerben Janet Leigh (1927-2004) játszotta az áldozatot az ikonikussá vált zuhanyozós jelenetben.

A producerek szerint az énekesnő nagy rajongója a sorozatnak. Rihanna már állt színésznőként a kamerák előtt, például a Csatahajó című 2012-es sci-fi háborús akciófilmben, de kisebb szerepekben más produkciókban is (Itt a vége, Annie). Legutóbb ő szolgáltatta Sledgehammer című dalával a főcímzenét a legújabb űrszekeres filmhez, a Star Trek: Mindenen túlhoz.

Hozzászólások