Keresés
5O
Győr
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Új Mary Poppins film készül

MTI- 2016.06.01. 13:33
165
2018 karácsonyán debütál a klasszikus Mary Poppins-film folytatása. A Disney stúdió bejelentése szerint, Emily Blunt alakítja majd a címszerepet.
A Mary Poppins című zenés filmet Julie Andrews főszereplésével 1964-ben mutatták be. A folytatáson évek óta dolgozik a Disney filmstúdió, amely kedden hozta nyilvánosságra azt is, hogy a produkció a Mary Poppins Returns (Mary Poppins visszatér) címet kapta - közölte a The Hollywood Reporter.

A csodálatos nevelőnőről szóló filmet Rob Marshall rendezi P. L. Travers regényei nyomán. A musical forgatókönyvét David Magee írta. A film zenéjét Marc Shaiman komponálja, az eredeti betétdalokat szintén Shaiman szerzi a dalszövegíró Scott Wittmannel.


Az első Mary Poppins-regényt 1934-ben publikálta P.L. Travers. Az írónak 1935 és 1988 között hét további regénye jelent meg a nevelőnő és a Banks-család kalandjairól.

A Mary Poppins Retuns az 1930-as évek gazdasági válságának idején játszódik Londonban. Jane és Michael Banks már felnőttek és egy családi tragédia után Michael három gyerekével együtt felkeresik egykori nevelőnőjüket, Mary Poppinst.

Hozzászólások