Keresés
-18O
Győr
2021.03.05., péntek (Adorján, Adrián)

Az ország legnagyobb moderntánc versenyét rendezik Győrben

Offmedia- 2017.04.04. 12:18
3325
Április 22-én rendezik a “Fusion Dance Contest” nevű első hazai hip-hop kongresszus jellegű országos bajnokságot a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban, ahol közel harminc tánciskola verseng majd a győztes címekért.


A rangos versenyt nem véletlenül rendezik áprilisban, hiszen ekkor tartják a tánc, a képzelőerő a kreativitás és az emberi tudás világnapját is, így evidens, hogy a Fusion Dance Contest eszméje összefügg a világnapokkal.

A profi rendezés Németh Ádám, a város elismert Tánc Sport Egyesületének, az AForce1 alapítójának, koreográfusának nevéhez fűződik, akinek közel két évtizedes tapasztalata lehet a záloga a sikeres lebonyolításnak. A győri AForce1 tizenegy éves fennállás óta számos hazai és nemzetközi versenyen, fesztiválon lépett színpadra. Ez idő alatt 500-nál több dobogós helyezést és több, mint 50 különdíjat kaptak az egyesület koreográfiái valamint, 300-nál is több fellépésen vett részt tánciskola szinten.


Fusion Dance Contest-et jogosan nevezhetjük az ország legnagyobb szabású modern tánc versenyének, hiszen három kategória (amatőr, profi és nívó) táncosaival, zsűrijével és szurkolóival együtt, csaknem másfélezer embert mozgat majd meg. A „Nívó kategória” résztvevőit szavazás alapján választották ki, így az ország tíz legtöbb voksot begyűjtő tánccsapata megkapta a jogot a nevezéshez, hogy versenybe szálljon a fődíjért.

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban rendezett egynapos verseny zsűrijét a világon is elitnek számító brit táncosok alkotják. A gyerekektől egészen a felnőttekig lesznek versenyszámok, valamint öt tanár is tart majd szakmai kurzusokat. A szünetekben a nézőket az Aforce1 TSE Hungary fellépő műsorszámai szórakoztatják majd.

Időpont: 2017. április 22.
Helyszín: Győr, Váci Mihály út 3. - Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ

Belépőket a helyszínen is lehet váltani!

A versenyről bővebben ITT és ITT olvashatsz!

Hozzászólások