Keresés
-18O
Győr
2020.10.25., vasárnap (Blanka, Bianka)

Egyedi ajándékok karácsonyra Győrből

Offmedia- 2016.12.01. 14:52
1256
Karácsonykor megnő a kereslet az egyedi kézműves termékek iránt. Egy győri székhelyű webshop, a Punctually Punch tervezőjével, Hartyándi Flórával beszélgettünk arról, milyen ajándékokkal és különlegességekkel készül a karácsonyra.

Mivel készülsz a karácsonyra?

Alapvetően apróságokkal, amolyan ajándék kísérőkkel. Ahogy időm engedi, készítem, és töltögetem fel őket a webshopomba, az erre nyitott Karácsonyi menüponthoz. Eddig vannak egyedi, kézzel rajzolt mintás papír táskák, noteszek, bizsuk, de találsz textil díszeket valamint mini színes ceruza és zsírkréta készleteket is. Ezekhez szeretnék összerakni egy kisebb kifestő könyvecskét, karácsony témában. Még tervezek készíteni fából készült apróságokat, dísz boros üveg tartót és egy-két divat kiegészítőt.

Az egyik ajándékom a boltomat felkeresőknek, hogy rajzoltam 2 db A/4-es oldalnyi, ingyen letölthető Karácsonyi Kártyát. Ha tetszik, letöltöd, kicsit vastagabb, akár színes papírra kinyomtatod, kivágod, és máris használhatod őket. Ha szeretnéd ki is színezheted a csomagoláshoz vagy épp az ajándékozni kívánt személyhez illően.

Természetesen örömmel fogadom majd a fotókat a csomagokról, amikre felkerültek! De ez mind igaz az egyéb, tőlem vásárolt termékekre is. Mindig nagy boldogság legalább képen viszont látni, ahogy örömet okoznak az általam készített dolgok.

És ha már Karácsony és öröm okozás: legyünk őszinték magunkhoz, és valljuk be, hogy a karácsony nagy százalékban az evésről is szól. Épp ezért második ajándékomként bemutatok pár kedvenc sós-édes sütemény receptet is a blogomon Karácsonyig. Eddig 2 receptet tettem közzé, és készülök a harmadikra. Imádok sütni, de lusta vagyok és zömében hirtelen felindulásból fogok hozzá az effajta tevékenységhez. Így a receptek gyorsak, könnyen elkészíthetőek, és nagyrészt alap hozzávalókból készülnek.

És ha kicsit elkanyarodhatunk a Karácsonytól, és magát az évszakot nézzük csak. Az új TÉLI termékem a MUFF Táska, mely egyszerre kézmelegítő, kistáska és dizájnos divat kiegészítő, ami feldobja a szürke, egyhangú téli viseleteket. Illetve készültek hajtogatott hátizsákok is bőrből.  Ezek mind egyedi és különleges darabok. Terveztem melléjük több hasonló kiegészítőt, de egyenlőre úgy látom, ezek elkészítésére nem lesz időm.

Workshopokat is tartasz az ünnepi készülődésre?

Igen, elkezdtünk Hévízi Gajó Orchideával egy műhely-sorozatot Kapcsolódjunk ki EGYÜTT! jeligével, amit egészen karácsonyig tartunk. A következő alkalomra december 4-én, vasárnap kerül sor, amikor is egy-két trükköt és Grincs fát tanulhatnak meg elkészíteni a jelentkezők.

Orchideának évek óta működő rendezvény dekorációval foglalkozó vállalkozása van, ami kinőtte magát egy helyes kis virág és dekorációs üzlethelyiséggé is, itt tartjuk a foglalkozásokat. Ha valaki érdeklődik műhelyeink iránt, mindent megtalál a Facebook oldalamon illetve a blogomon egyaránt, hírek, események, képes beszámolók formájában. Várjuk a jelentkezőket szeretettel!

Milyen egyedi megrendeléseket vállalsz?

A következő nagy témáim vannak:

1. ha valamit kinéztél a webshopban/blogon, de elfogyott vagy más méretben/színben/mintával lenne jó

2. ha kedvenc ruhadarabod felett már eljárt az idő, de örülnél, ha új alakban, új funkcióval még melletted lehetne pár évig; Vagy meguntad és kicsit feldobnád

3. ha nemes egyszerűséggel tetszik, amit csinálok, így megbíznál egy egyedi, személyre szabott táska, baba takaró, ékszer szett, falikép stb. elkészítésével;

4. ha a leendő leánybúcsúd, esküvőd, szülinapi bulid, céges rendezvényed dekorációjához, apró ajándékaihoz, kiegészítőihez pont Én kellek.

Ennek részletes leírását a Szolgáltatások, Rendezvények menüpont alatt találod meg.

Ebből a felsorolásból is látszik, hogy szinte bármilyet, ami nem haladja meg a képességeimet és hagyja, hogy a saját stílusomban alkossak. Amennyiben konkrét elképzelésed van, egyből töltheted is ki az online Megrendelő Lapot. Ha pedig bizonytalan vagy, vagy kérdéseid is lennének, írj nekem bátran emailt, vagy akár Facebook üzenetet.

Idén Karácsonyra eddig a baba cipős és a díszpárna huzatos megrendelések a leggyakoribbak, de akad egyedi táska, ékszer szett és egyéb ajándék kiegészítő apróság is. Inspirációhoz nézz körbe a webshopban, fusd át a már elkészült egyedi megrendeléseket és keress bátran! Győrben pedig akár futárszolgálat nélkül, ingyen is átveheted vásárolt termékeidet.

Ha pedig nem csak egyedi, hanem exkluzív holmit szeretnétek ajándékozni, látogassatok el a Punch & Vida oldalra, ahol a festményeimmel díszített mintákkal ellátott Vida termékeket találtok, főként női ruhákat, de van köztük lakás kiegészítő és férfi divat kiegészítő egyaránt. Festmény szerinti csoportosítást a facebook oldalamon a képek között találtok. A folyamatosan változó és frissülő kedvezményeket pedig a blogomonis közzéteszem.

Milyen megrendelés jelentette eddig a legnagyobb kihívást, amit teljesítettél?

Technikailag egyértelműen a hegedű alakú táska volt, de általában a gyors és kevés információkat tartalmazó megrendelések a nehezek, amiknél a megrendelő se igazán tudja, mit akar. Ilyenkor gondolatolvasónak kell lenni, és egy kicsit pszichológusnak is; illetve elő kell venni az összes tapasztalatot, beleérző képességet és végül nem marad más, mint bízni benne, hogy sikerül elnyerni a megrendelő tetszését és úgy távozik, hogy igen, tényleg ezt szerettem volna.

Összességében viszont egyértelműen az esküvők a legnagyobb falatok. Annyi változó van egy ilyen eseménynél: a menyasszony vágyai találkoznak a vőlegény, a rokonok, az örömanyák vágyaival, a pénztárcával, az idővel, no meg az adott hely lehetőségeivel. Ezek mind-mind sorra megkavarják a dolgokat. Sok koncentrációt és odafigyelést igényelnek. Egy-egy találkozó, megbeszélés között néha annyi minden történik, hogy csak pislogok, mikor is változott meg a fő szín, vagy tűntek el a virág dekorációk a koncepcióból. De a végeredmény mindig nagy boldogság, ami ezeket elfeledteti.

Amennyiben felkeltették érdeklődésedet Punctually Punch termékei, keresd fel oldalai egyikét:

Hozzászólások