Keresés
-18O
Győr
2021.01.24., vasárnap (Timót)
  • Főoldal
  • Kultúra
  • Győri rapperek nyerték az idei Balaton 100Szó Fesztivál track battle-jét

Győri rapperek nyerték az idei Balaton 100Szó Fesztivál track battle-jét

Offmedia- 2016.07.14. 12:40
2857
A feltörekvő, győri SZÖVETSÉG dala volt a legjobb a zsűri szerint.

Győr lehetne a magyar rap fellegvára, hiszen egészen fura módon ontja ki magából a tehetséges szövegelőket, gondoljunk csak a majdnem 20 éves Bloose Broavaz-ra vagy akár a Vicc Beatz-re. A két nagy testvér mellett, azonban akadnak olyan helyi csapatok is, akik kevésbé hallatnak magukról, pedig a háttérben, igenis kitartóan írják a szövegeket és veszik fel a dalokat!

A Balaton 100Szó Fesztivált idén július 9-re szervezték meg, ahol a meghívott csapatok mellett Slam Poetry és Track Battle is szórakoztatta a közönséget. Akinek nem lenne ismerős a Track Battle kifejezés annak elmondjuk, hogy egy olyan megmérettetésről van szó, ahol a csapatok az általuk készített számokat előadják, majd a zsűri és a közönség együtt választja ki a legjobb dalt.

Figyelembe kell venni, hogy a nevezést leadó bandák közül, egyik sem túlságosan ismert előadó, tehát profi színvonalról nem beszélhetünk! A törekvésük és kitartásuk azonban példaértékű…

A dobogósok (b-j): ENKÁEL (egyedül) , 2SÉG, SZÖVETSÉG
Forrás:facebook

A győri SZÖVETSÉG (GeeFace & KisTom) névre hallgató banda, a zsűri és a közönség tetszését is elnyerte, akik ennek köszönhetően az első helyen végeztek. Mondanunk sem kell, hogy mekkora öröm ez a srácoknak és persze nekünk, győrieknek is, hiszen minden jel arra mutat, hogy a városból nem egykönnyen fog kihalni a rap.

II. Balaton100szó Fesztivál - Track Battle dobogósai:

I. SZÖVETSÉG
II. 2SÉG
III. ENKÁEL 

Hozzászólások