Keresés
6O
Győr
2017.11.19., vasárnap (Erzsébet)

Irány a mozi, jön a Cinema City Filmünnep!

Offmedia- 2016.10.04. 09:20
740
Nemcsak a fővárosi, hanem a vidéki mozikban is, mintegy negyven filmet vetítenek le október 6. és 9. között az idei Cinema City Filmünnepen.

A négynapos vetítéssorozatot idén ötödik alkalommal szervezi meg a Cinema City, amelynek programjában jóval a bemutató előtt láthatják a nézők a Wellhello #sohavégetnemérős című filmjének exkluzív epizódjait, valamint Szabó Simon Ebéd előtt című díjnyertes rövidfilmjét is. A film alkotóival közönségtalálkozót is rendeznek.

Forrás:Pixabay

Két francia filmre is válthatunk premier előtt kedvezményes  jegyeket: Aladin legújabb kalandjai és a Belle és Sébastien - A kaland folytatódik vetítéseire, valamint a  Lángelmék című amerikai akcióvígjátékra is.  A premierek között a Kubo és a varázshúrok című animációs filmet és a Pizsamaparti című svéd gyerekfilmet láthatja a közönség, a felnőtteket pedig a Lány a vonaton című thrillerrel és a Virsliparti című vígjátékkal várják.

A filmklub keretében tart beszélgetést a Lány a vonaton című alkotásról Réz András.

A program weboldalán, a Filmünnep TV adásaiban több mint 50 beszélgetést és ugyanennyi filmelőzetest nézhetnek meg online és mobilról a mozirajongók, a műsorvezetők  pedig olyan magyar filmek alkotóival beszélgetnek, mint az Ernelláék Farkaséknál, a Martfűi rém vagy a jövő év elején mozikba kerülő Kincsem.

Három nagy filmes univerzum is szerepel a Filmünnep TV témái között: a Zsivány Egyes, a Legendás állatok és megfigyelésük, valamint a Dr. Strange című filmek kapcsán látható majd beszélgetés a Star Wars- és a Marvel-filmek világáról, valamint a Harry Potter-filmek karaktereiről. A filmes szakemberek és színészek mellett számos híresség is beszámol mozis élményeiről.

(MTI alapján)

Hozzászólások