Keresés
-18O
Győr
2021.03.03., szerda (Kornélia)

Ismét felgyúlnak az ünnepi fények Győrben

Offmedia- 2015.11.26. 16:27
303
November végén ismét fénybe öltözik a város. Az Advent időszaka idén is feledhetetlen hangulatot, változatos programokat tartogat az ünnepre készülődőknek.

Forrás:alon.hu

A november 27-ei ünnepélyes fesztiválnyitón, délután öt órakor, ökumenikus megemlékezést tartanak az Adventről. Győr belvárosa ismét díszfénybe burkolózik, hiszen a Téli Fesztivál, az ünnepi díszkivilágítás felkapcsolásával kezdődik a Széchenyi téren.

Fél hatkor, Borkai Zsolt köszöntő szavai következnek, majd a polgármester bekapcsolja az ünnepi díszvilágítást, majd a Győri Nemzeti Színház művészei adnak elő részleteket az Isten Pénze musicalből.

Az Adventi Vásár rengeteg programokkal várja az érdeklődőket! A Téli Fesztiválról, az Adventi Vásárról és a programokról részletesen itt olvashat...

A fesztivál keretében, idén is várja az érdeklődőket Győr Megyei Jogú Város és Győr-Moson-Sopron Megye Önkormányzatának közös Adventi Jótékonysági Faháza a Megyeház téren, amely november 27. és december 23. között, hétköznap 14 – 18 óráig, szombaton 10 – 18 óráig, vasárnaponként pedig 10 – 13 óráig kínál alkalmat a jótékonykodásra.

Hozzászólások