Keresés
-18O
Győr
2020.09.26., szombat (Jusztina)

Karácsonyra egy szabad parkoló helyet!

Offmedia- 2015.12.06. 18:33
262
Épphogy itt van Advent második vasárnapja, a bevásárlóközpontok zsúfolásig vannak! Szabad parkoló persze nincs…

Boldog Karácsonyt!
Ja, még csak december elejét tapossuk, habár már egyre többet hallani a jó kívánságot. A város lázban ég és megint jön a fejvesztve rohanás. Azt meg kell hagyni, hogy valóban gyönyörűek kivilágítva a közterek, de mégis böki az oldalát az embernek egy-két dolog, ami mellett nem egyszerű elmenni minden karácsony előtt!

Mit kérsz a Jézuskától?
Remélem ugyanazt, mint amit tavaly adtam, mert fogalmam sincs megint, hogy mit vegyek! Na és hogy mikor! Pénzt nem rakok a fa alá, mert az olyan, mintha a homlokomra írtam volna,hogy ,,Feladtam”. Ötlet nincs, kreativitás is csak annyi, hogy már tudom, melyik üzletbe fogok keresgélni meglepetést!

Kivitelezés!
Vannak emberek, akik már december elején megvették a karácsonyi ajándékot. Kétféle csoportjuk van: akik imádják a karácsonyt és azok, akik gyűlölik. A fanatikus, már december elsején járja a butikokat, csak úgy mint az antikarácsonyos. Az egyik azért, hogy már most érezze a bőrén a készülődést, a másik pedig azért, hogy letudja a macerát. Nos, itt jön a bökkenő! Legalábbis azoknak, akik az üzletek közvetlen közelébe telepedtek le.

Kifejlet!
A parkoló helyek végesek… Ez tény! Főleg ebben az időszakban, oly annyira megtelnek a bevásárlóközpontok parkolói, hogy a körülöttük lévő 300-500 méter sugarú körben egyszerűen lehetetlen parkolni. Ráadásul a forgalom nagy, a közlekedő sávokban autók parkolnak, ami fokozott koncentrációt igényel mindenkitől, ha esetleg egy nagyobb autó jön szembe…

Hogy mit lehet ez ellen tenni? Kihívni a közterületist? Ugyan, ne vicceljünk… Boldog Karácsonyt!Hozzászólások