Keresés
-18O
Győr
2021.01.20., szerda (Fábián, Sebestyén)

Mesebeli cukrászat nyílt Győrben

Offmedia- 2016.08.24. 13:34
80012
A győriek közül sokan felkapják a fejüket, ha azt a nevet említjük, hogy Kern Orsi, vagy, ahogy sokan ismerik: Habcsók Orsi. A tortáiról elhíresült cukrász finomságait, most az újonnan nyíló üzletében is megkóstolhatjuk.


Már korábban cikkeztünk arról
, hogy Kern Orsi, milyen hatást gyakorol a tortáival az emberekre. A nagy gonddal kreált és szemet gyönyörködtető torták mellett, most az egyedi ízvilággal elkészített sütik is helyet kapnak a Habcsók cukrászatban.

Orsi régi vágya volt, hogy nyisson egy üzletet, ahol nem csak az ízekben, de a dizájnban is saját magát látja vissza. Ez persze, a mi örömünkre meg is valósult: - Nem egy nagyon steril, cukrászdai hangulatra, hanem kicsit otthonosabb üzletre törekedtem. A dizájn abszolút az én lelki világomat tükrözi! – mesélte nekünk Orsi, aki a belváros szívében várja régi és leendő megrendelőit.


 

Mivel a „Habcsók” név már összeforrt Orsi nevével, ezért nem is választhatott volna jobb nevet a cukrászatnak, ahol a rajta kívül még egy alkalmazott is segít az igények kielégítésében.

A Habcsók cukrászat, nemcsak tortákkal, hanem szinte mindennap megújuló süti különlegességekkel várja az édesszájúakat. Orsi, ezen a téren is új ízeket akar a győriekkel megismertetni, és új köntösben felöltöztetni a hagyományos édességeket. A desszertek mindenki számára elérhetőek lesznek, ugyanis a Habcsókban hamarosan glutén-, és laktózmentes nyalánkságokat is kóstolhatunk.

A Habcsók cukrászatról itt találsz bővebb információt!

Hozzászólások