Keresés
3O
Győr
2017.11.20., hétfő (Jolán)
  • Főoldal
  • Kultúra
  • Mit rejt a Youtube Győrről? Egészen komoly videóra bukkantunk...

Mit rejt a Youtube Győrről? Egészen komoly videóra bukkantunk...

Erdélyi József Attila- 2016.04.27. 10:27
340
Gondoltuk bepötyögjük, hogy Győr...Nem erre számítottunk!
Amikor beötlött, hogy a városról keresgéljünk videókat, kapásból eszünkbe jutottak a futószalagon érkező barokk, virágos, Városházás videók. Aztán körülbelül a negyedik oldal táján, kezdett érdekessé válni a dolog...

Mire számítasz, amikor begépeled városunk nevét a Youtube-ra?
Csak a szokásos, turistacsalogató videókra
ETO
Audi
Biztos, hogy vannak érdekes dolgok
Mi az a jútyúb?


Kezdjük akkor egy igazán klasszik videóval! Az év 1996, Balogh József az akkori polgármester. Csak negyed órája szembesült azzal, hogy a punkok ellepték a várost! Exploited Győrben:Ricsi nevű kocka látogatja meg a GameShop-ot már nyitás előtt! A sok konzolos kifejezés mellett, azért kiderül az is, hogy hogyan fóliázzák le a tokokat, illetve, hogy nem érdemes a polcról lopni: 


AzEedina nevű felhasználó örökítette meg a lenti videót Summer in Györ, 2013 néven. Edina valószínű jól érezte magát a nyáron, ha készített egy kis összeállítást belőle. Van itt minden: szamba a medencébe, alkoholmentes italok, játszótér, szülinap és egy kis tánc a Széchenyi téren...Hey Mambo, mambo Italiano! (azóta ez megy a fejünkbe!)

Jöjjenek akkor az agyoniskolázott Észbontók! Most valóban rendkívül nehéz feladatot kaptak, hiszen most azzal kellett megküzdeniük, hogy vajon hol van Győr a vaktérképen! Majdnem eltalálták:

Hallottál már a Parkour-ről? Egy olyan extrémsport, amely az utcai elemeket használja látványos mozdulatok és ugrások kivitelezésére. A videó már 2008-as, tehát nem mostani, de ha legközelebb szaltózó fiatalokat látsz a belvárosban, akkor valószínűleg ők a Parkour-nek hódolnak:

A soron következő videót csak akkor nézd meg, ha nagyon unatkozol. Buszok, lovaskocsi, kisvonat... A szerző szerint, azért is érdemes ellátogatni Győrbe, mert változatos a buszflotta. Oké, ezt jelezni fogjuk a városvezetésnek!

A rap zene szeretőinek, itt van a Győr Sharks bevonuló zenéje. A számot a Connestions készítette, fogadjunk, hogy nem hallottad még!


"Ne kamerázz...!
" Egy profi versenytáncos freestyle bemutatója a Baross úton! Hatalmas! :DD
Egy kicsit komolyabbra fordítva a szót, belebotlottunk egy egészen szomorú esetbe is. Aki a belvárosban szokta elütni a napját, az bizonyára találkozott már a Nővel:

Megítélésünk szerint, a fenti videóban ugyanaz a "hölgy" látható, aki ebben a videóban is (De lehet, hogy tévedünk)! Itt tényleg komoly dolgokról  és problémákról van szó. Érdemes megnézni! A felvétel egyébként 2010-es...Akinek nem lenne világos annak elmondjuk, hogy a videókat NEM MI készítettük! Mindegyik videó nyilvános és bármikor megosztható! Köszi...

Borítókép: Youtube - lesifotos

Hozzászólások