Keresés
-18O
Győr
2021.03.03., szerda (Kornélia)

Múzeumok Éjszakája Győrben: 11 épület 111 program

Offmedia- 2017.06.16. 11:03
3329
A Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum szervezésében koncertek, kiállítások, interaktív programok június 23-án, 24-én és 25-én, az éjszakába nyúlóan! A Nefelejcs közben Food Truck Show, este ingyenes koncertek!
Három napra nyúlik idén a Múzeumok Éjszakája Győrben: június 23-án (pénteken) és 24-én (szombaton) is ezernyi program várja a kultúrára éheseket - sőt, a valóban korgó gyomrúak a Food Truck Show-ra vasárnapra is kilátogathatnak, illetve az Eszterházy-palota is várja a látogatókat.

A Múzeumok Éjszakája országos nagyrendezvény programjaként Győrben az idei évben is 11 múzeumépület várja a művészetkedvelő, igényes szórakozásra vágyó érdeklődőket. Különleges meglepetés, hogy „az igazi hosszú hétvége” jegyében a programok péntek este indulnak és vasárnapig tartanak.

Járai Márk
Irie Maffia
A gazdag kínálattal arra szeretnék ösztönözni a látogatókat, hogy összművészeti kulturális fesztivál résztvevőjeként fizikálisan is belépjenek az épületekbe, ahol többek között az aktuális időszaki és állandó tárlatok, unikális zenei és táncprodukció mellett a kreatív alkotás örömeit is megismerhetik.

Blahalouisiana
A Rómer Múzeum szervezésében
A Múzeumok Éjszakája 2017. évi programkínálatához a kulináris élményeket a Food Truck Show Győr, a Bortársaság, a Borháló és A PULT vendéglátása biztosítja.

A részletes programok elérhetőek IDE KATTINTVA!

Hozzászólások