Keresés
-18O
Győr
2020.10.25., vasárnap (Blanka, Bianka)
  • Főoldal
  • Kultúra
  • "Remélem a Mikulás bácsi holnap jön dolgozni!" - győri buszokon járt a Télapó

"Remélem a Mikulás bácsi holnap jön dolgozni!" - győri buszokon járt a Télapó

Offmedia- 2017.01.05. 09:08
754
Az ÉNYKK Zrt. és a győri Munkástanács szervezésében lehetett találkozni a Mikulással és segítőivel a 9-es és 19-es városi autóbuszjáratokon 2016. december 5-én!
Kicsit megkésve és egy cseppet aktualitását vesztve készítették el azt a videót, melyen a Mikulás ajándékozza a győri helyi járatos buszon utazókat.

Az ÉNYKK Zrt. és a győri Munkástanács szervezésében, december 5-én lehetett találkozni a fehér szakállúval és 3-4 segítőjével a buszokon. A videón jól látszik, ahogy a napi rutinjukat teljesítő utasok felszállnak a buszra, majd ledöbbenve szembesülnek azzal, hogy a Télapó a Kerozin Ma nincs balhé című számára osztogatja a szaloncukrokat.

A kisgyermekes szülők és a többi utas is örült az apró meglepetéseknek és néhány nagyobb kanyar ellenére sem voltak restek beleültetni a gyerekeket egy fotó erejéig az alkalmi Mikulás ölébe. Látszólag a virgáccsal felszerelt segítők is komolyan vették az ajándékozást, hiszen még a húszas éveik végén járó emberektől is megkérdezték, hogy jól viselkedtek-e idén. Ezt egy mosollyal nyugtázták is...

A Mikulás arcán látszódott az öröm, habár egy kedves kollégája 7:20-nál emlékezteti: "Remélem a Mikulás bácsi holnap jön dolgozni!".A videó végén a szervezők tesznek még egy ígéretnek betudható infót: Találkozunk jövőre is!

Hozzászólások