Keresés
-18O
Győr
2020.09.23., szerda (Tekla)

75 Audi kulcsát adták át az EYOF-ra

Offmedia- 2017.07.11. 09:14
3388
A gyár többek között Audi A3, A4, Q7 és Volkswagen Multivan modellekkel járul hozzá a győri olimpiai eseményhez.
Mozgásba jön az EYOF: Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke a Fesztivál egyik helyszíneként szolgáló Audi Aréna előtt hivatalosan átadta Borkai Zsoltnak, Győr város polgármesterének azon Audi modellek kulcsait, amelyekkel az Audi Hungaria támogatja a győri rendezésű Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált.

„Vállalatunk büszkén állt az Európai Ifjúsági Olimpia Fesztivál mellé, hiszen társadalmi felelősségvállalásunk jegyében aktívan részt veszünk Győr városának kulturális- és sportéletében”, mondta Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

Forrás:audi.hu
Borkai Zsolt, Győr polgármestere, az EYOF szervező bizottságának elnöke köszönetet mondott az Audi Hungariának azért a kiváló partnerségért, ami hosszú évek óta jellemzi az önkormányzat és a vállalat kapcsolatát, és ezúttal az EYOF esetében újabb léptékben ölt testet. „Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál a tehetséges fiatalok európai léptékű megmérettetése, és biztos vagyok benne, hogy nemcsak Győr és Magyarország, hanem az Audi jó hírét is elviszi 50 országba.”

A motor- és járműgyártó vállalat az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos járműszállítójaként összesen 75 járművel, köztük Audi A3, A4, Q7 és Volkswagen Multivan modellekkel járul hozzá hazánk első olimpiai eseményének sikeréhez, melyet július 23-29. között rendeznek meg Győrben.

Hozzászólások