Keresés
-18O
Győr
2020.10.25., vasárnap (Blanka, Bianka)

A Győr az inline bajnok!

Offmedia- 2017.06.12. 15:22
471
A Dana ETO Inline HC Győr nyerte a Bauer Inline Magyar Kupát a Marczi Skate csapata ellen.
A négyes döntőnek az Újpesti jégcsarnok adott otthont, ahol a helyzeteit nagyszerűen értékesítő győri csapat megvédte bajnoki címét. Az elődöntőben a Győr ellenfele a MAC volt.  A  győriek 5-3-ra diadalmaskodtak.

A döntő a győriek szája íze szerint kezdődött, az első negyed után 2-0-ra vezettek. A második negyed győri erődemonstrációt hozott. Duschek Dávid elképesztő bravúrokat mutatott be, a helyzeteit pedig magabiztosan értékesítette a kisalföldi együttes. Összesen 6 gólt lőttek a negyedben, gyakorlatilag eldöntve a bajnoki cím sorsát.

Forrás:jegkorongblog.hu
A félidei kapuscsere után feltámadt a Marczi Skate, a beálló Székely Csaba nagy tartást adott hátul, Peterdi Imre pedig meglőtte a csapat első gólját is. Egyenlő erők küzdelme zajlott a negyedben, de a budapesti együttes nem tudta értékesíteni helyzeteit, csak egy gólt szereztek. A negyed végén Bartalis István egy elképesztő szóló végén egykézzel lőtt gólt. A záró játékrész küzdelem helyett inkább látványos játékot hozott amit a kilátogató nézők szemmel láthatóan cseppet sem bántak. A végeredmény 11-4 lett, ezzel a 2017-es Bauer Inline magyar Kupa döntő győztese a Dana ETO Inline HC Győr.

Egyéni díjazottak:

A legjobb kapus: Duschek Dávid (Győr)
Gólkirály: Kiss Ákos (Győr)
Legjobb csatár: Nagy Márk (Győr)


Hozzászólások