Keresés
-18O
Győr
2020.12.03., csütörtök (Ferenc, Olívia)
  • Főoldal
  • Sport
  • A klubelnök szerint elérte, sőt túl is teljesítette céljait a Győri Audi ETO

A klubelnök szerint elérte, sőt túl is teljesítette céljait a Győri Audi ETO

MTI- 2017.05.26. 13:31
1398
Bartha Csaba elnök szerint elérte, sőt túl is teljesítette idei céljait a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata, amely a Bajnokok Ligáját és a bajnokságot megnyerte, a Magyar Kupában pedig második lett.
"A következő szezon célkitűzése nem lehet más, mint hogy a csapat a kupa és a bajnoki cím elérése mellett ismét elhódítsa a BL-trófeát" - mondta az elnök a csapat évadzáró rendezvényén.  "Tizenkét játékos szerződése járt le idén, de a támogatók és a szakmai munka jóvoltából megőrizhettük értékeinket és még erősítéseket is hozhattunk" - mondta Bartha Csaba.

Borkai Zsolt, Győr polgármestere gratulált a női kézilabdázók sikereihez, és a város további támogatásáról biztosította a klubot. Beszédében kiemelte, egy csapat akkor eredményes, ha játékosai képesek együtt és egymásért küzdeni, és a Győri Audi ETO most ilyen volt.

Forrás:Eto KC
A rendezvényen Borkai Zsolt és Knáb Erzsébet, a névadó szponzor személyügyekért felelős ügyvezetője átvehetett egy-egy magyar bajnoki és BL-aranyérmet Bartha Csabától.

A Győri Audi ETO KC május elején a hatodik BL-döntőjét vívta, és a macedón Vardar Szkopje elleni siker a harmadik győzelme volt 2013 és 2014 után. Mindháromszor Ambros Martín vezetőedző irányításával nyerte meg a legrangosabb trófeát a csapat.

A győri együttes július végén kezdi meg a felkészülést a következő szezonra.

Hozzászólások