Keresés
4O
Győr
2017.11.24., péntek (Emma)

Bemutatkoznak a dögös győri strandkézisek

Offmedia- 2016.06.17. 10:19
173
A Győri Strandkézilabda Club jelentős változáson ment keresztül az elmúlt időszakban, hiszen hat új játékossal csatlakozott az együtteshez a szlovákiai Senec Sport Club csapata.

A szurkolók az elkövetkező hetekben kicsit jobban megismerhetik a lányokat.

A "Bemutatjuk új játékosainkat" sorozat 1. részében Kemenczik Martinát kérdezték.


Mikor kezdtél strandkézilabdázni?

A tavalyi szezonom volt az első a homokon, emiatt sokat köszönhetek volt csapatomnak az Infinity BHC-nak, hogy befogadtak és lehetőséget adtak kipróbálni ezt a sportot. Nagyon megtetszett a hangulatos és izgalommal teli játék, így már nagyon vártam a következő szezont.

Miért éppen a Győri Strandkézilabda Clubot (pontosabban a Cannabis Energy Drink csapatát) választottad, hogyan kerültél képbe?

Nagy meglepetés volt számomra, hogy felhívtak Győrből és játéklehetőséget ajánlottak, és bár szerettem az előző csapatomat, egy kis gondolkodás után elfogadtam a meghívást, mert úgy érzem, itt egy magasabb szintre emelhetem a saját játéktudásomat, és egy olyan csapatba kerülhetek be, ahol mindig is nagyra törő célok voltak és lesznek. Ez számomra nagyon fontos, mert imádok versenyezni, és győzni, és remélem nagy hasznára válhatok majd a csapatnak.

Hogy érzed magad Győrben? Sikerült beilleszkedned a csapatba?

Már volt szerencsém részt venni a lányokkal edzésen és az első tornán, ahol rögtön aranyérmet ünnepelhettünk. Nagyon segítőkészek és kedvesek voltak velem, azt gondolom jó úton vagyok a beilleszkedést tekintve, és ez a következő tornákkal és edzésekkel még könnyebb lesz megismerkedni mindenkivel.

A fúzió miatt külföldi játékosokkal együtt játszotok. Nincsenek kommunikációs problémák?

Minden új helyzet egy új kihívás, amiben az ember fejlődik! Izgalmas mert más játék stílusokat ismerünk meg. Angolul beszelünk egymással de ezzel nincs probléma, legalább fejlődik az angolunk is!

Mit vársz a csapattól és magadtól a szezonban?

Nem lesz egyszerű dolgunk, mert nem ismerem a szlovákiai és a nemzetközi kupasorozat erősségét és csapatait, de az biztos, hogy nagy megpróbáltatás lesz a csapatnak! Azonban aki ismer minket tudja, mindent megteszünk a cél elérése érdekében!


Mit csinálsz amikor épp nem strandkézilabdázol?

Ha épp nem a homokon vagyok, akkor a szabad időmet elsősorban pihenésre és tanulmányaimra fordítom.

Személyes adatlap

  • Név: Kemenczik Martina
  • Születési idő: 1995.08.16.
  • Magasság: 174 cm
  • Súly: 60 kg
  • Poszt: "nyúl"
  • Mezszám: 7
  • Legjobb eredmény: Magyar Bajnokság kvalifikációs torna 2. hely (2015); Szlovákia bajnoki torna 1. hely (2016)


MÉG TÖBB INFÓ ITT!

Hozzászólások