Keresés
-18O
Győr
2020.09.27., vasárnap (Adalbert)
  • Főoldal
  • Sport
  • Borkai Zsolt idén is indul a menedzserek teniszbajnokságán

Borkai Zsolt idén is indul a menedzserek teniszbajnokságán

Offmedia- 2017.04.20. 09:22
728
Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke idén is elindul a menedzserek országos páros teniszbajnokságának szombati, győri nyitó versenyén.
Hámori Tamás, a Manager Open alapító versenyigazgatója elmondta, hogy a 13. alkalommal sorra kerülő társasági és üzleti versenysorozat idén nyolc vidéki, valamint egy fővárosi regionális viadalból áll, az országos döntőt október 8-án Budapesten, a hagyományoknak megfelelően a Park Teniszklubban rendezik meg, írja az MTI.

A bajnokságra idén a tavalyinál közel húsz százalékkal többen jelezték részvételi szándékukat, így az előzetes nevezések alapján több mint félezer vállalati közép- és felsővezető, illetve vállalkozó indulására lehet számítani.

Forrás:MOB
Érdekesség, hogy a hétvégi győri versenyre három Magyarországon élő kínai üzletember is nevezett. A mezőnyben a legismertebb név Borkai Zsolté, a város polgármesteréé, aki nemcsak az esemény fővédnöke, hanem ahogy 2014 óta minden évben, úgy idén is ütőt ragad.

Hámori hozzátette: az olimpiai bajnok Borkai szeretné felülmúlni tavalyi eredményét, amikor is Győrben páros partnerével a legjobb nyolcig jutottak. A MOB-elnök célja, hogy ezúttal kerüljenek be a legjobb négybe, mert akkor nemcsak meghívott díszvendégként, hanem résztvevőként is ott lehetne a budapesti országos döntőben.

Hozzászólások