Keresés
-18O
Győr
2021.02.27., szombat (Ákos, Bátor)

Cáfolják a kézisek hatmilliós fizetését

Offmedia- 2017.10.05. 15:11
1935
A győri Audi ETO KC a játékosok fizetésével kapcsolatos sajtóhíreszteléseket teljes mértékben elutasítja.
Mint az több médium - így az OFF média is - megírta nemrégiben, a Vasárnapi Blikk összeállította, mely sportágakban kik keresnek a legjobban. Ezzel kapcsolatban azóta több érintett fél is reagált. A győri kézilabdások sem értenek egyet a Vasárnapi Blikk által állítottakkal, ezért közleményt adtak ki.

Íme:

Forrás:etokc.hu
"A Győri Audi ETO KC nem szokott a különféle pletykákkal és híresztelésekkel foglalkozni, viszont olyan mértékű valótlanság jelent meg a napokban néhány bulvárlap hasábjain – amelyet több sajtóorgánum is átvett – mely reagálásra készteti klubunkat.

Az elmúlt napokban terjedő hírekre reagálva szeretnénk játékosaink védelmében és a klub érdekeinek képviseletében fellépni, hogy cáfoljuk azt a valótlan és a közvéleményt nagymértékben félrevezető hírt, mely szerint klubunk több játékosa közel hatmillió forint havi fizetéssel rendelkezik. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy egyrészt, soha nem volt rá példa és a közeljövőben nem is tervezzük az ilyen mértékű bérek kialakítását, másrészt a klubvezetés kikéri magának és a játékosainak az őket megillető diszkréciót, hogy ilyen kérdésben név szerint megnevezzék őket és nevük mellett feltüntessék feltételezett fizetésüket, mely egyáltalán nem áll összhangban a valósággal.

Klubunk a fent említett sajtóhíreszteléseket teljes mértékben elutasítja.

Amennyiben a témával kapcsolatban felkérés és megkeresés érkezik – ahogyan ez idáig is – a klub elnöke bármelyik sajtó munkatársaival szívesen leül, hogy az egyesület által képviselt játékospolitikáról tájékoztassa az érdeklődő közvéleményt."

Hozzászólások