Keresés
5O
Győr
2017.11.20., hétfő (Jolán)

Döntetlen Dunaújvárosban

Offmedia- 2016.03.31. 10:47
66
Két remek csapat találkozott egymással...

A K&H Női Kézilabda Liga alapszakaszának utolsó fordulójában a Győri Audi ETO KC a dunaújvárosi Kohászhoz utazott. A nagy iramú, sok hibával tarkított meccsen szinte végig rohant az Audi ETO az eredmény után, de a találkozón végül igazságosnak mondható döntetlen született.


Forrás:Győri Audi ETO KC / Csonka Tamás

Ambros Martín csapata jó, lendületes kezdést követően sorra hibázott. A védekezésben egyre több rés keletkezett, amit az extramotivált ellenfél ki is használt. A hazaiak lelkesedéssel és lövőkedvvel átvették a huszadik perc környékén a vezetést, és az első félidő végére kettőt meg is tartottak (15-13).


A második játékrészben sikerült a győri védelmet stabilizálni, de fordítani nem tudtak Kovacsicsék.. Kemény küzdelemben, egy remek ellenféllel szemben egy bajnoki pontot zsebelhettünk be a DKKA vendégeként.

" Két jó csapat találkozott egymással, és igazán remek meccset is játszottunk egymással. A döntetlennel mi és a hazaiak is elégedettek lehetünk. Örülöj hogy a nézők ilyen meccset láthattak." nyilatkozta Ambros Martín vezetőedző.

Hozzászólások