Keresés
12O
Győr
2017.11.22., szerda (Cecília)

ETO Karácsony

Offmedia- 2015.12.13. 17:31
186
Az ETO FC Győr szombaton tartotta hagyományos karácsonyi ünnepségét a Magvassy Sportcsarnokban.

Az eseményen csaknem 500 igazolt játékos és a velük érkező szülők, valamint az ETO edzői, dolgozói vettek részt. A szezon legjobb játékosai évfolyamonként díjakat vehettek át, a karácsonyi hangulatról pedig Nagy Balázs karácsonyi számai gondoskodtak.

Az ETO karácsonyt Bolla Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség megyei társadalmi elnöke, valamint dr. Drucskó Zoltán az ETO Futball & Futsal Club elnöke nyitották meg ünnepi beszédükkel. Mindketten hangsúlyozták, hogy az idei év legfontosabb célja a 111 éves múlttal rendelkező ETO FC megmentése volt és nagy öröm, hogy a Futsalnak köszönhetően nem kellett megszünnie a négyszeres magyar bajnok csapatnak. Nehéz volt az idei év, de a kemény munkát folytatva visszakerülhet a csapat oda ahová tartozik, az NB I.-be.

Ezután Preszeller Tamás Futball sportigazgató és megbízott vezetőedző adta át az okleveleket a szezonban a legjobb teljesítményt nyújtó utánpótlás labdarúgóknak évfolyamonként. A Fehér Miklós különdíjat pedig idén a nagycsapatnál is lehetőséget kapó és bemutatkozó Tóth Dávid vihette haza. Hannich Péter Futsal sportigazgató pedig a Futsal utánpótlás játékosait díjazta évfolyamonként, valamint két különdíjat is kiosztott. A Mincho vándorserleget a szezonban a legjobban fejlődő játékos kapja meg, idén pedig Klcso Gábor kapta, a Dróth díjat pedig Tama Ádám vehette át.

Az ETO utánpótlás csapataibal csaknem 500 gyermek sportol igazolt labdarúgóként és további 500 iskolai bajnokságban szereplő gyermek számára biztosítja a sportolás lehetőségét. Az így is Magyarország legnagyobb utánpótlásával rendelkező ETO vezetősége reméli, hogy egyre több és több gyermek választja a sportolást az ETO kötelékében és jövőre már nem fogunk tudni elférni a Magvassy Sportcsarnokban.

A rendezvényt Nagy Balázs a Győri Nemzeti Színház színművészének karácsonyi műsora színesítette. A gyerekek az ETO Karácsony záró részében pedig átvehették a Futball & Futsal csapatok felnőtt játékosaitól az ajándékaikat, majd a küzdőtéren a teljes ETO család készített egy közös fényképet.

Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Évet kíván az ETO FC Győr mindenkinek! Csak az ETO! Hajrá Győr!
-ETO FC Győr Sajtóközlemény-

Hozzászólások