Keresés
-18O
Győr
2020.12.02., szerda (Melinda, Vivien)

Final Fourba jutott az Audi ETO

Offmedia- 2017.04.16. 09:43
983
A visszavágón könnyedén dolgozta le egy gólos hátrányát a Metz ellen a Győr, és bejutott a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe.

A női kéziseknél a negyeddöntő visszavágóit rendezték a legrangosabb európai kupában. A Győr a francia Metz otthonában egy góllal maradt alul, de a második meccsen nem volt gond. Görbiczék simán győztek, az első tíz perc után fokozatosan elhúztak ellenfelüktől, és végül 28-22 lett a vége. ezzel a tavalyi döntős újra ott lesz a budapesti Final Fourban.

Forrás:audietokc.hu

Ambros Martin nyilatkozata a klub honlapjának:
„Szeretnék elsőként gratulálni a csapatnak, mert a mai győzelem azt jelenti, hogy ott vagyunk a FinalFourban, és persze szeretnék gratulálni a Metznek is, hiszen megmutatták, milyen jó csapat, sokszor hoztak minket nehéz helyzetbe a két mérkőzés során. Büszke vagyok a csapatomra, hogy azok után, hogy nem mindig sikerült azt a játékot hoznunk az elmúlt időszakban, amit szerettünk volna, fel tudtunk állni és ott vagyunk a négyes döntőben. Nyerhetünk és veszíthetünk, de senkinek sem lehet kétsége afelől, hogy a csapat küzd és harcol.”

Hozzászólások