Keresés
-18O
Győr
2021.01.24., vasárnap (Timót)
  • Főoldal
  • Sport
  • Görbicz Anita: "Győrben szeretném befejezni a pályafutásom"

Görbicz Anita: "Győrben szeretném befejezni a pályafutásom"

Offmedia- 2017.03.07. 15:05
2676
A világklasszis győri kézilabdázó rövid interjút adott az Off Médiának
Remek heteket él át a Győr játékosa, Görbicz Anita. Néhány hete újabb két évvel meghosszabbította szerződését első profi egyesületével, az Audi ETO-val, csapatával az Esbjerg legyőzését követően elsőként jutott tovább csoportjából a Bajnokok Ligája középszakaszában, vasárnap szerzett gólját pedig az öt legszebb közé választotta a Nemzetközi Kézilabda Szövetség. A világklasszis játékos rövid interjút adott az Off Médiának.

A Győr ellenfele a középdöntőben a francia Metz gárdája lesz, amely az 1. csoportban a 4. helyen végzett. Az oda-visszavágós párharc továbbjutója a budapesti négyes döntőbe kerül (május 6-7.). A párharc első felvonása április 7-9-én, a visszavágó 14-16-án lesz.

Görbicz Anita három gólt szerzett a dán Esbjerg ellen, a Bajnokok Ligája középszakaszának ötödik felvonásán. A Győr 33-22-re győzött, ezzel bebiztosította helyét a csoport élén. Görbe mindhárom találatát az első félidőben szerezte, az utolsót, egy talpról eleresztett sistergős bombát, az EHF beválasztotta a forduló legszebb öt gólja közép.

Íme a videó!NÉVJEGY

Név: Görbicz Anita
Születési dátum: 1983. május 13.
Születési hely: Veszprém
Magasság: 173 cm
Poszt: irányító
Egyesület: Győri Audi ETO KC (1997-)

Hozzászólások