Keresés
-18O
Győr
2021.01.24., vasárnap (Timót)

Három hét kihagyás: Tomorira újabb műtét vár

Offmedia- 2016.10.05. 12:03
395
Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy Tomori Zsuzsanna kikerült a női kézilabda-válogatott keretéből. A Győri Audi ETO KC játékosának a korábban műtött térdénél keletkezett ismét egy probléma. A beavatkozás várhatóan 3 hét kihagyással jár majd.

Tomori Zsuzsanna kálváriája 2015 decemberére datálódik vissza, amikor válogatott mérkőzésen térdszalag szakadást szenvedett.


A rehabilitációja jól sikerült, ennek végén idén augusztus 3-án a Győri Audi ETO KC csapatával kezdte meg a felkészülést az új évadra, de az első edzés során fájdalmat érzett a térdében. Ezt követően fokozatos terhelés mellett végezte az edzéseket és jól haladt visszatérése a csapathoz, múlt héten már együtt készült a keret többi tagjával is. A legutóbbi vizsgálatok azonban olyan problémát mutattak ki, amit műtétileg lehet csak orvosolni.

„A térdízülete teljesen rendben van a játékosnak, viszont a szalagpótlások rögzítő anyaga körül elindult egy kilökődési reakció, ezért ezeket, és a keletkezett cisztát el kell távolítani.”
– mondta dr. Balogh Péter csapatorvos.

A beavatkozást csütörtökön el is végzik a játékoson. A felépülése három hetet vesz igénybe, de egy hét elteltével már fizikai munkát végezhet majd.

Tomori Zsuzsannának kitartást és mielőbbi felépülést kívánunk!

Hozzászólások