Keresés
6O
Győr
2017.11.19., vasárnap (Erzsébet)

Hat góllal voltunk jobbak a svédeknél

Offmedia- 2016.02.20. 00:16
76
A Bajnokok ligája középdöntő sorozatának 5. fordulójában a svéd Savehof látogatott el a Győri Audi ETO KC otthonába. Nehézkes kezdés után, pörgős második félidővel, hat góllal nyerte az ETO a mérkőzést.

A mérkőzés elején álmos kezdést követően fej-fej mellett haladt a két csapat. A győri lányok a tizedik perctől begyújtották a rakétákat, aminek következtében stabilizálódott védekezés, és a támadójáték felgyorsult. A játékosok lövőkedve is kedvezett. Fokozatosan növelte előnyét az ETO, az első harminc percet követően öt gólos előnnyel vonultak az öltőzőbe.

A második játékrészben még magabiztosabb játékot produkáltak a győriek a pályán, és tíz góllal is elhúztak a svédektől. Kari kezdett a kapuban, és sorra hárította az ellenfél próbálkozásait, több perces gólcsendet kényszerítve a svédekre. Azonban tíz gól előnynél kicsit elaludtak a lányok, és pontatlanul játszottak védekezésben és támadásban is, amelynek eredményeképpen az ellenfél feljött 3 gólra. A végén persze megrázták magukat, és hat gólos győzelmet arattak, de minden bizonnyal nem a szezon legjobb játékával.

Ambros Martín így látta a meccset: "Mindenekelőtt szeretnék gratulálni az ellenfélnek mind a múlt heti, mind a mai teljesítményéhez. A legjobbunkat kellett ma nyújtanunk hogy győzni tudjunk, már az elejétől látszódott, hogy nem lesz könnyű meccs a mai. A védekezésünkkel semmiképp nem lehetünk elégedettek, de egy ilyen hosszú sorozatban benne van, hogy nem indul könnyen a meccs. Azonban megyünk tovább, célunk az, hogy fejlődjünk meccsről meccsre."

Hozzászólások